Hirdetés

Megújult a Yahoo! Mail



|

A Yahoo! egyszerűsíteni és gyorsítani akarja a levelezőszolgáltatását.

Hirdetés

Megújult a Yahoo! levelezőszolgáltatása, amely a cég reményei szerint a jövőben nem csak egyszerűbb és átláthatóbb, de gyorsabb is lesz. A frissítés a Yahoo! Mail mindegyik változatát érinti, így az iOS-en, Androidon, Windows 8-on és a webböngészőkön keresztül elérhető változatot is. 

Szerencsére a rendszer nem csak azért lett gyorsabb, mert átláthatóbbá vált, és kigyomlálták az egyébként zavaró elemeket. A háttérben is történtek fejlesztések, így ezután a bejövő levelek mappájának és az új leveleknek a betöltése, valamint az e-mailek elküldése is gyorsult. Állítólag a Yahoo! felhasználói ezzel (összesen) naponta 36 millió percet spórolnak meg.

Az új Yahoo! Mail a következő napokban válik elérhetővé. Közvetlen mobilos alkalmazás jelenleg iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.