Hirdetés

Megváltozik az eBay értékelési rendszere



|

Több információt kaphatunk az eladó megbízhatóságával kapcsolatban.

Hirdetés

A második generációs értékelési rendszer -- hivatalos nevén Detailed Seller Rating, azaz DSR -- lényege, hogy a felhasználók négy kategóriában (külön-külön) ötcsillagos skálán értékelhetik az eladókat.

 

A négy kategória a következő:

 

  • Termékleírás
  • Kommunikácó (egyedi tájékoztatás)
  • Szállítási idő
  • Kezelési és szállítási költségek

 

Az új pontozási rendszer nem változtat az összesített pontszámon, azonban támpontot nyújt a felhasználók számára, hogy attól az eladótól vásárolhassanak, aki az általuk legfontosabbnak ítélt kategóriában megfelel a követelménynek.

 

 

 

ebay_k.jpg

 

Nagyítható!

 

A DSR bevezetése napokon belül megtörténik az eBay belga, francia, olasz, ír, ausztál, lengyel és angol (UK) oldalain. Az eBay.com amerikai weboldalon valamivel később várható a Feedback 2.0 indulása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.