Hirdetés

Melyik tech cégnél keresnek a legtöbbet?



|

A válaszhoz a Google, a Facebook és az Adobe közül érdemes találgatni.

Hirdetés

Van egy gyakori mítosz, amely szerint a világon a legjobban a Google fizeti meg a dolgozóit. A Glassdoor 2014-es felmérése alapján ez a mítosz ezúttal igaznak bizonyul, a fizetés és juttatások szempontjából ugyanis a Google az első a top 25-ben. A webóriás a magas fizetések mellett másról is gondoskodik, például ingyenes közlekedésről a munkába és vissza, illetve ingyenes étkezésről (mint például vargányával kirakott, legelőn nevelt marha parmezánkrémes hagymával), amiről ráadásul a legjobb chefek gondoskodnak. Az egyik megkérdezett szoftvermérnök szerint a vállalat munkaszinten és személyes oldalról is remekül gondoskodik róluk, ezen felül elképesztően magas juttatásokat kínál. 

Hirdetés

A többszázezer megkérdezett dolgozó önkéntes válaszadásai alapján rögtön a második helyen van a Facebook, amely a tech cégeken kívül is a harmadik legjobb. A harmadik (összesítésben a negyedik) az Adobe, de a listán találjuk még a Microsoftot és az eBayt is. 

Az eredmények igazából ezúttal sem voltak meglepőek, és az sem, hogy a felmérésben a tech cégek domináltak. Az effajta vállalatok általában kimagaslóan jó fizetést adnak a dolgozóiknak, illetve ingyenes minőségi étkezéssel, pihenőszobákkal, egészségügyi és fitneszes szolgáltatásokkal és egyéb bónuszokkal kedveskednek. Az összesített 25-ből 12 volt tech vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.