Hirdetés

Mentett jelszavak törlése



|

Hirdetés

Hogyan lehetne kitörölni ezt a jelszót, mert nem szeretném, ha a család többi tagja is hozzáférne az oldalhoz?Egyes weboldalak esetében a hozzáféréshez jelszót kell megadni. Bár nem kis feladat fejben tartani a bejutáshoz szükséges azonosítókat, biztonsági szempontból semmiképpen nem ajánlott a böngészőre bízni ezek kezelését. Ha korábban mégis így döntöttünk, amikor az Internet Explorer ezt először felajánlotta, akkor többet nem kérdezősködik a program, és minden ilyen oldal esetében automatikusan eltárolja a szükséges jelszavakat.

Szerencsére a szolgáltatás viszonylag egyszerűen kikapcsolható. Nyissuk meg az Eszközök menüből az Internetbeállítások panelt, majd lépjünk a Tartalom fülre. Az ablak alsó területén kattintsunk az Automatikus kiegészítés gombra! A felbukkanó oldalon töröljük a pipát a Felhasználónevek és jelszavak az űrlapokon sor elől, majd kattintsunk a Jelszavak törlése gombra. Ha személyes adatainkat is védeni kívánjuk, akkor kapcsoljuk ki a másik két opciót is, és töröljük az űrlapokat!



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.