Hirdetés

Mentsük kedvenc CD-inket iPodra



|

Hirdetés

A legtöbb ilyen cég sajnos csak személyes CD-leadásokat vesz át, ami annyit jelent, hogy a közelünkben kell lenniük ahhoz, hogy igénybe vehessük szolgáltatásaikat. Ez megváltozott, mikor egy új atlantai cég hétfőn bejelentette: az iRip UPS futárokkal fogja megoldani a szállítás problémáját, és a létező legalacsonyabb árat kéri majd egy album Apple Losless AAC formátumba való átkonvertálásáért: mindössze 1 dollárt. Csupán fel kell adnunk a megrendelést az iRip weboldalán, majd várnunk a UPS-futár csöngetésére kezében a törésmentes dobozzal. Minimum 30 darab CD-t és az iPodunkat belehelyezve visszaküldjük a dobozt, és a cég weboldalán nyomonkövetjük a rendelésünk állapotát.




A türelmetlenebb ügyfelek CD-nkénti 3 dolláros díjért már másnapra visszakapják iPodjukat, rajta a kedvenc számokkal. A szolgáltatás bármely Apple iPod generáció számára nyitott, csakúgy mint az iPod mini és a HP iPodja számára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.