Hirdetés

Mentsük meg a Messenger Plust!



|

Hirdetés

A történet tavaly kezdődött, amikor a Microsoft megvásárolt egy Giant névre hallgató anti-spyware alkalmazást, amit némileg átalakítottak és új névvel láttak el: Microsoft Anti-Spyware. Ez az egyetlen olyan kémprogram-kereső, amely veszélyesnek ítéli a Plus-t, attól függetlenül, hogy fel van-e hozzá telepítve a szponzor, amit egyébként egyáltalán nem szükséges felraknunk, ha használni akarjuk a programot. A Plus készítői hiába keresték meg a Microsoftot a problémával, csak annyit sikerült elérniük, hogy mostantól anti-spyware alkalmazásuk az ötös skálán 3-as helyett 2-es veszélyességűnek ítéli meg a beépülőmodult, ám számos tudatlan felhasználó ennek ellenére inkább befejezi annak használatát emiatt, számos felhasználótól fosztva meg a Plus-t.


A kérdéses msgplus.exe fájlt kizárólag azért tölti be a Windows a számítógép bekapcsolásakor, hogy az MSN Messenger indításakor automatikusan betöltődjön a Plus! is. Ha e fájlt hagyjuk eltávolítani a Microsoft védelmi programjával, úgy
megfosztjuk magunkat attól is, hogy a beépülőmodult helyesen le tudjuk törölni az esetleges szponzorprogrammal együtt, ráadásul a reklámok így továbbra is a gépünkön maradnak.

Az MSN Messenger Plus-t naponta 100 ezerszer telepítik fel, jelenleg mintegy hétmillió aktív felhasználója van. Aki tehát úgy érzi, szeretné továbbra is az általa nyújtott többletszolgáltatásokat használni, kattintson az alábbi linkre, és töltse ki a szükséges mezőket. Természetesen elolvasható a petíció teljes szövege is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.