Hirdetés

Mercury MP3-CD-VCD Player



|

Hirdetés

A CD Walkman néretű készülék audio CD-ék, MP3 lemezek és Video CD lemezek lejátszására alkalmas. Utóbbi funkcióhoz természetesen szükséges televíziós csatlakozás is, ami az oldalt csatlakoztatható speciális kompozit videó és sztereo hang kábellel oldható meg (alaptartozék). Mindössze két AAA tartóselem biztosítja az áramellátást, amit kiválthatunk a mellékelt hálózati adapterrel.
Kétsoros kijelzőn követhetők az események és beállítások és itt jelenik meg a szám címe is (ID3 bejegyzések), a kezelőszerveket a felső oldalon helyezték el.




Több hangszín beállításból választhatunk, van ismétléses és véletlen lejátszás, sőt lejátszó listát is összeállíthatunk. A csomag különlegessége a két távirányító, egyik a vezetékes, ingre tűzhető irányítópanel, másik az infra távkapcsoló. A hangerő vezérlése digitális. Rázkódásvédelem nélkül nem sokra mennénk egy ilyen készülékkel, a Mercury lejátszója 480 másodperc türelmi időt ad MP3, 45 másodpercet pedig hanglemez és Video CD lejátszáskor.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.