Hirdetés

Merevlemezes kártyaolvasók



|

Hirdetés

A mai fotók több megabájtosak, már a közepes árkategóriájú hobbigépekben is percek alatt betelik egy 64 vagy 128 megabájtos kártya. Ha órákon át tartó eseményről igyekszünk mind több anyagot készíteni, akkor több kis vagy egy nagy, drága kártyát kell magunkkal vinnünk. Hosszabb utazások pedig már noteszgépért kiáltanak, amit pusztán háttértárként magunkkal cipelni meglehetősen kényelmetlen és - lévén a tolvajok egyik fő célpontja - kockázatos is. Szerencsére nem kell reszkíroznunk, mert elfogadható áron kaphatók kifejezetten erre a célra készült, rendszerint noteszgép-merevlemezt magukban foglaló, kártyaolvasóval kombinált háttértárak. Ezekre egy gombnyomással áttölthetők a képek a behelyezett memóriakártyáról, amelyet így azonnal újra telefényképezhetünk.

Számos kialakításban, különböző memóriakártya-kompatibilitással és főleg egyedi extra funkciókkal kell számolnunk vásárlás előtt. Vannak, akik a minél több szórakoztató funkciót keresik, mások az adatbiztonságra, profizmusra mennek. Olyan barkácsoló kedvű felhasználók is akadnak, akik lecserélt noteszgép-merevlemezüknek keresnek hasznos lakhelyet.

Reméljük, hogy mindenki talál magának valót összeállításunkban, amelyben a kínálat jellemző résztvevőit vettük szemügyre.

Tesztünkbe az alábbi termékeket válogattuk be:

  • X's Drive Pro
  • Archos Jukebox Multimedia 100
  • Fujitsu DynaMO 640U2 Photo
  • Fontastic P353
  • LeadingSpect Super DigiBin

    A teljes cikk a 2004. júliusi számunkban olvasható.
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.