Hirdetés

Merevlemezes mp3 lejátszó a Philipstől



|

Hirdetés

Az eszököz használható USB 1.1-es és 2.0-ás csatlakozással is, természetesen az utóbbinál lényegesen gyorsabb adatátvitellel számolhatunk. Nemcsak zenefájlokat, hanem bármilyen állományt rátölthetünk, így archiválásra és adatmozgatásra is tökéletes megoldás. A fájlok másoláshoz a Windows Intézőjét is használhatjuk, mivel a készüléket az operációs rendszer külön meghajtóként kezeli. Ha zenéket szeretnénk másolni, akkor viszont nem elég az Intéző, az .mp3 és a. wma fájlokat ugyanis csak akkor képes lejátszani, ha a saját programjával töltjük fel a készülékre. A lejátszó zenéinket adatbázisba szervezi, amelyben könnyedén kereshetünk előadó, album vagy akár stílus alapján, sőt a találatokból lejátszási listákat hozhatunk létre. Nemcsak lejátszani, hanem felvenni is képes beépített mikrofonjával illetve vonal és optikai bemeneten keresztül. A csomagolásában többek között találhatunk egy fülhallgatóra köthető távirányítót, USB kábelt, hordtáskát és igen dicséretes módon egy részletes, magyar nyelvű használati utasítást is.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.