Hirdetés

Mérföldkövek a számítástechnikában



|

A budapesti Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban látható a Mérföldkövek a számítástechnikában kiállítás

Hirdetés

... már CD meghajtó nélkül nem is láttak számítógépet.

A vándorkiállításon a valódi számítógépek mellett megtekinthetők különböző zsebszámológépek, terminálok, perifériák is. A tárlat fókuszába azonban a hazai fejlesztéseket és a személyi számítógép kialakulásának történetét helyezték a szervezők, többek közt az Országos Műszaki Múzeum (OMM).























Az intézmény aulájában megtekinthető kiállítás még két hónapig látogatható. A pontos helyszín és nyitva tartás: Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ Bp. VIII. Reviczky u. 6. A kiállítás a HIK nyitva tartása alatt látogatható, ami igencsak munkahelybarát, reggel fél kilenctől, este tízig, egy ugrásra a Kálvin tértől.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.