Hirdetés

Metró-hömpöly a júliusi PC Worldben



|

A PC World friss lapszámában kivesézzük a Windows 8-at. A lapkás életérzés jegyében emellett a végleges Windows Phone 7 kínálatot is áttekintjük, valamint elkalandozunk a három képernyős frontra. A Windows 8 RP természetesen a DVD-mellékletünkről sem maradhatott le.

Hirdetés

Persze az élet nem csak Windows és lapka, így a PC World friss lapszámában a 6 oldalas Windows 8 összeállításunk, a Windows Phone körképünk és a három képernyős jövőbe tekintésünk mellett sorra vesszük a megfizethető videokártyákat. A teljesség igénye érdekében 26 darab GPU-t pörgettünk fel, hogy megnézzük jelenleg melyik a legjobb vétel a gépépítők számára. Ezen felül a nyárra való tekintettel a legjobb vízálló hardvereket, valamint napelemes eszközöket is összeszedtük.

 



A tesztek és az elemző cikkek mellett ezen felül olvasóiknak több hasznos tanácsot is átnyújtunk. Így például olvasóink megtudhatják, hogy miként kell folyékonyhűtést telepíteni gépeinkbe, hogy a külföldi roaming esetén mire érdemes odafigyelni, a nem kívánt hívásokat hogyan lehet egyszerűen blokkolni, újraindult segélyvonal rovatunkban pedig a gyakori PC-s problémákra szállítunk gyógyírt.

A lapban elrejtettünk egy 6000 forint értékű roaming kupont is, amely a Horvátországban nyaralóknak jelenthet nagy segítséget, és persze nem kevés megspórolt forintot. A lapban elhelyezett fotópályázattal ezen felül olvasóink fényképezőgépeket, fotónyomtató és diaszkennert is nyerhetnek.

A DVD-mellékletünkön a Windows 8 januárig ingyen használható próbaverziója mellett, az Ashampoo Photo Optimizer 4 és az Incomedia WebSite X5 Smart 9 is helyet kapott, a PC World TV adásaiban pedig például három táblagép-rendszert (Android, iOS, Windows 8) eresztettünk össze, hogy megtudjuk a laikusok számára mennyire kézzel fekvő a kezelésük.

További témáink részletesebben:



Olimpiát befőttesüvegben

Ha szeretnénk újraélni a legszebb pillanatokat, akkor bizony fel kell vennünk az adást – ami nem mindig egyszerű. Ráadásul a jövő a felhők felé mutat.

Harc a jövőért

A nagy technológiai cégek ma már mind rendelkeznek háromképernyős stratégiával. Vajon az Apple, a Google, netán a Microsoft áll nyerésre?

Titkosított pendrive-ok

Sokan hordozunk maguknál USB Flash-meghajtót, de csak ritkán figyelünk a megfelelő biztonságra.

26 megfizethető videokártya

Gépvásárlásnál, fejlesztésnél továbbra is kérdéses, hogy milyen grafikus kártyát érdemes beszerezni. Lehetőségeiknek csak az ár szabhat határt. E paraméter mentén szondáztuk a piacot.

 

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.