Hirdetés

Mi lett a végeredmény?



|

Hirdetés

Mivel a Windows XP-ből ki kellett lépnem a művelet elvégzése miatt, ezért nem tudom, hogy mi lett a javítás végeredménye. Van-e rajta hibás terület, vagy mit korrigált az állományrendszeren? Erre a kérdésre nem kaptam választ, mert nem tudom, hogy hol nézhetem meg a jelentést.Az egyik különbség a Windows 9x és az NT család tagjai között éppen a hibajavításban van. Míg az előbbi rendszerek esetén Windows alatt is elvégezhettük a rendszerpartíció javítását, addig az utóbbiaknál a művelet csak a gép újraindításkor lehetséges. A hibakeresés elindítását a meghajtó tulajdonságlapján, az Eszközök fülön, az Ellenőrzés gombra kattintva kezdeményezhetjük. Az előugró ablakban jelöljük be mindkét lehetőséget, majd az Indítás gombra kattintva előugró ablakban válaszoljunk igennel.




A legközelebbi gépindításkor lezajlik a fájlrendszer ellenőrzése. Érdemes éjszakára hagyni ezt a műveletet, mert - tekintve a mai merevlemezek méretét - ez igen sokáig eltarthat. Miután elkészült a hibajavítással, újraindítja magát a Windows. Bejelentkezés után lépjünk be a Vezérlőpultba, majd nyissuk meg a Felügyeleti eszközöket. Az Eseménynaplóban az Alkalmazás csoporton belül, a Forrás oszlopban keressük meg a Winlogon bejegyzést, és nyissuk meg. A felbukkanó ablak alsó részén olvashatjuk a javítás végeredményét.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.