Hirdetés

Microsoft: idén már senki nem váltja le Ballmert



|

Leghamarabb a jövő év elején számíthatunk az új vezérre.

Hirdetés

Amióta nyilvánossá vált, hogy Steve Ballmer távozik a Microsoft ügyvezetői posztjáról, mindenki arra vár, hogy kiderüljön, vajon ki ül majd a redmondi cég vezéri székébe. A lehetséges jelöltek közül sokáig a Nokia ügyvezetőjét, Stephen Elopot tartották esélyesnek, aki egyébként szívesen megszabadulna a Bingtől és az Xboxtól is. 

Hirdetés

Az utóbbi hetekben mégis Alan Mulallyt emlegették szünet nélkül - a Ford főnökével úgy néz ki, hogy a szakértők is elégedettek lennének: egyrészt mindenki Mulallyről beszél az új Fordok helyett, másrészt az autógyártónál alkalmazott stratégiája sokak szerint a Microsoftnál is működne. 

Bár azt hittük, hogy az új CEO még az idén bemutatkozik, a Microsoft igazgatótanácsának az egyik tagja azt mondja, jövő év elejéig ne számítsunk arra, hogy bárki leváltaná Ballmert. John Thompson a blogbejegyzésében azt írja, hogy remekül haladnak az utódkereséssel, és a várakozásai szerint 2014. elejére be is fejezik a vizsgálataikat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.