Hirdetés

Microsoft javítás hét kritikus hibára



|

Hirdetés

A fejlesztő cég minden ügyfelének azt tanácsolja , hogy mihamarább töltsék le és alkalmazzák a gyorsjavításokat, amelyek a Windows operációs rendszerek mellett a Microsoft számos terméke számára elérhetők. A cég az „MS04-029-es” kódtól kezdődően az „MS04-038-as” sorszámú elnevezéssel tette közzé a javításokat weboldalán, amelyek olyan komponensekre terjednek ki, mint az SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) levelezési-, az NNTP (Network News Transfer Protocol) forgalom-irányitási protokollja, továbbá a Windows ZIP fájlok feldolgozásával foglalkozó modulja. Ez utóbbi különösen fontos, hiszen ezt kihasználva a támadók teljes mértékben átvehetik a Windows Server és a Windows XP-gépek feletti irányítást.

A 035 és 036 kódjelzésű biztonsági rések elleni javitásokat pedig olyan hamar kell felinstallálni, amilyen hamar csak lehet; hiszen mindkettő a vállalatok kapuját képező szervereket fenyegeti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.