Hirdetés

Microsoft: nem elég az iCloud? Itt a SkyDrive...



|

A redmondiak ezúttal a Mac és az iOS felhasználói táborát hódítanák meg.

Hirdetés

A Microsoft a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy azoknak a felhasználóknak, akik elégedetlenek az iClouddal, ki kellene próbálniuk a SkyDrive-ot. A redmondiak ezúttal a Mac és az iOS felhasználói táborát szeretnék meghódítani, az Apple felhő-alapú szolgáltatásaival harcolva.

 

A Microsoft azzal is érvelt, hogy a SkyDrive már Mac OS X Lionre, Windows-ra és iPadre is elérhető, ezért bárki elmentheti, tárolhatja a fontos adatait, majd akárhonnan hozzá is férhet. Az óriáscég még egy videóval is szeretné meggyőzni a felhasználókat, hogy próbálják ki a SkyDrive-ot.

 

Egyes vélemények szerint a Microsoft azért is kínál jobb alternatívát az Apple felhasználóinak, mert amíg az iCloudból az egyes eszközökön csak bizonyos fájltípusokhoz férhetnek hozzá, addig a SkyDrive-val bármihez, bárhonnan. További extra érvként hozzák fel az Office-dokumentumok teljes támogatottságát és az integrált OneNote-ot.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.