Hirdetés

Microsoft: problémát okozhat az Easy CD Creator



|

Hirdetés

A Roxio szoftvercsomagjában található Take Two szoftver Windows 2000 operációs rendszer alatt nem működik megfelelően, amely a rendszer összeomlását, lassú rendszerbetöltődést, sőt egyes felhasználók szerint a merevlemez tartalmának elvesztését is okozhatja. A Microsoft azt javasolja, amennyiben az Easy CD Creator 5 Platinum már telepítve van a Windows 2000-es számítógépen, célszerű a szoftvert kompletten eltávolítani, majd újratelepíteni, de immár a Take Two program kihagyásával. A Roxio elmondása szerint a probléma a Zip meghajtókat kezelő rutin hibájából ered, számos szakértő azonban úgy véli, a veszélyes inkompatibilitásnak komolyabb oka van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.