Hirdetés

Microsoft szoftverek aktiválása SMS-ben



|

Hirdetés

Az eddigi telefonos és interneten történő aktiválás mellett 2004 júliusa óta lehetőség van a termékek SMS-ben történő aktiválására is. Ezt a szolgáltatást a Microsoft hazánkban vezette be először a világon, leegyszerűsítve az egyébként több lépcsőből álló, kissé bonyolult folyamatot. Az új szolgáltatás bevezetésétől az aktiválási folyamatok felgyorsulását és biztonság növekedését várják. Ezentúl a felhasználóknak nem kell mást tenniük, csupán elküldeni a telepítési azonosítót SMS-ben a 06/20-96-AKTIV (06/20-96-25848)-as számra. Az elküldött SMS-re néhány perc múlva megérkezik a válasz, az aktiváláshoz szükséges megerősítő azonosítóval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.