Hirdetés

Microsoft újdonságok a CeBIT-en



|

Hirdetés

" azaz "Neked lehetőség. Nekünk kihívás." jelmondat jegyében képviselteti magát.

A hat napos rendezvény során a Microsoft három standdal várja a kiállítás látogatóit, akik megismerhetik a Digitális Életmód elterjedését támogató legújabb technológiákat, részletes tájékoztatást kaphatnak a vállalat termékeivel és kereskedelmi tevékenységével kapcsolatban, valamint betekintést nyerhetnek a Microsoft közigazgatási, oktatási és egészségügyi megoldásaiba. A látogatók emellett különböző bemutatók során megismerhetik a Microsoft kis- és középvállalatok számára kínált üzleti megoldásait, a biztonsági fejlesztések jelenlegi állapotát, valamint az irodai alkalmazottak számára kínált mobil eszközöket.

A Microsoft a CeBIT-en ismerteti online együttműködést elősegítő új megoldását, a Microsoft Office Live Collaboration Platform-ot, amely a vállalaton belüli, és a különböző vállalatok közötti valós idejű együttműködést támogató szervereket és kliens oldali termékeket foglalja magában. Bejelenti továbbá az új, valós idejű kommunikációt lehetővé tévő eszközök: a Microsoft Office Live Meeting és a Microsoft Office Live Communications Server 2005. Most találkozhatnak az érdeklődők az Istanbul kódnéven ismert Universal Instant Messaging Client, azonnali üzenetkezelést lehetővé tévő ügyfélprogram béta verziójával is.

A CeBIT nyitónapján tartott sajtótájékoztatóján a Microsoft bejelentette, hogy a Windows XP Media Center Edition alapú PC-k idén további 20 ország felhasználói számára válnak elérhetővé. Ennek révén 2005 végére a Windows XP Media Center Edition már több mint 30 országban és 17 nyelven lesz kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.