Hirdetés

MiiVi tracker – torrentezők ne féljetek!



|

Torrentezők MiiVi.org adta trackereket vettek észre. Csapda?

Hirdetés

Mindenki nyugodjon meg és üljön vissza a helyére: a MiiVi.org nem azonos a MediaDefender csapda-projektjével, melyről korábban már hírt adtunk - ez a MiiVi.com oldalon volt. A MiiVi tracker - a félősebbek feltételezéseivel ellentétben - épphogy egy olyan projekt részét képezik, melyet részben a PirateBay finanszíroz.

 

 

miivitracker.jpg

 

 

A MediaDefender kalóz-ellenes szervezet korábban hamis torrent-trackereket futtatott, és a MiiVi.com oldalt használták volna letöltő oldalként - ám a terv napvilágra kerülése után elálltak ettől.

 

A torrentezők tehát örülhetnek: a MiiVi.org egy olyan oldal, mely úgy definiálja magát, mint egyfajta „tisztelgés a MediaDefender bukása előtt". A kalózközösségnek - főleg az Egyesült Államokban élőknek - pedig elkél egy új, nyilvános tracker, hiszen már a TorrentBox és a PodTropolis is korlátozta a hozzáférést trackereihez, hogy blokkolni tudja az amerikai peereket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.