Hirdetés

Mikor látható magyar sportoló az olimpián? Itt a lista



|

Rengeteg online oldal és közösségi szolgáltatás segíti az eligazodást a világ egyik legnagyobb sporteseményének követésében, mi most a magyarokra koncentráltunk.

Hirdetés

Ugyebár a NOB szigorú szabályai miatt nem lehet bármit online közvetíteni (a sportolók sem tehetnek fel videókat az eseményekről), de szerencsére számtalan lehetőségünk van az idei olimpia követésére, Twitteren, vagy akár a Facebookon is. Azt már korábban is megírtuk, hogy a közösségi oldalak a tévés közvetítések legnagyobb riválisai, és persze a YouTube közvetítések száma sem hanyagolható el. De mi van azokkal, akik a tévén keresztül szeretnék követi az eseményeket (főleg, hogy idén már 3D-s közvetítés is akad)?

 
Sokan vagyunk talán úgy, hogy nincs idő több órán keresztül nézni a folyamatos közvetítést a tévében, részletes programot pedig nehéz találni vagy lekövetni. Ha csak a magyar sportolók szereplésére vagyunk kíváncsiak (miért is ne lehetne ilyen?), akkor érdemes a Wikipedia oldalán létrehozott listát követni, mert itt csak a magyar sportolók szereplésén van a hangsúly, pontos és részletes időtervvel kiegészítve.

Szerintünk ez a lista nagyon hasznos, de ha van még ötletetek arra, hogy hol lehet hatékonyan megtervezni az olimpia magyar vonatkozásainak követését, akkor a kommentek között örömmel várunk minden javaslatot. Drukkoljunk együtt minden magyarnak!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.