Hirdetés

Minden nap sérül a Java



|

Hirdetés

Ennek egyik jele, hogy a Microsoft csak egy elavult, korábbi futtatókörnyezet letöltését teszi lehetővé, míg a nemrégiben hozott bírói döntés arra kötelezné a céget, hogy a Windowsba a Sun-féle Java-környezetet építse be.

A Microsoft múlt héten adta be fellebbezését. Szerintük nem éri a Sunt semmiféle olyan visszafordíthatatlan kár, amely szükségessé tenné a versenytársnak nyújtott ilyen jellegű segítséget. Erre reagálva egy ma kiadott közleményében a Sun hangsúlyozta: a Java platform minden egyes nappal további sérülést szenved egészen a futtatókörnyezet beépítéséig, mivel a piac egyre inkább hajlik a konkurens Microsoft .NET keretrendszer felé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.