Hirdetés

Mindenki takarítson maga után!



|

Hirdetés

Hol tudnám a legegyszerűbben kitörölni az előzményeket?A Windows egyik szolgáltatása, hogy képes megjegyezni a keresőmezőkbe beírt szavakat, így később már nem kell újra begépelnünk azokat. Ha többen is használnak egy gépet, akkor kínos meglepetések érhetik a felhasználókat egyes betűk leütésekor, ugyanis a felkínált listán ismeretlen kulcsszavak is szerepelhetnek. Ilyenkor jól jönne, ha kijelentkezéskor automatikusan törlődnének ezek a felsorolások.

Az X-Setupban, az Appearance -> Start Menu -> Common ágban több megoldás is kínálkozik. Ha csak egyes listáktól szeretnénk megszabadulni, válasszuk a Clear Items #1 vagy #2 menüpontját, majd válasszunk a jobb oldalon megjelenő opciók közül. Szerencsére mindkét ablak alján szerepel egy olyan gomb, amellyel a felette lévő lehetőségeket egyszerre végrehajtja.

A másik megoldás sokkal elegánsabb és biztosabb sikert ígér: ha a Clear Items on logoff pontot választjuk. Ilyenkor csak egy jelölőnégyzetet kell aktívvá tennünk, és máris garantált az összes létező lista törlése kilépés után. Figyelem: ez nem vonatkozik az Office család tagjaira, csak a Windows elemeire!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.