Hirdetés

Mindenkinek Yo lesz?



|

Telefonmentes ADSL a Datanettől - ez a YO! Neked.

Hirdetés

Az alternatív telekommunikációs szolgáltatók egymás után indítják útnak ADSL2+ alapú termékeiket, amelyek a teljes hurokátengedéssel valósulnak meg. Ennek lényege, hogy a szolgáltató bérbe veszi a T-Comtól az előfizetői hurkot (a vonal telefonközponttól az előfizetőig tartó szakaszát), és ezen szolgáltatja saját termékeit.


A legkisebb sávszélességű csomag 1 megabit/másodperces letöltést biztosít 6498 Ft-ért, és előfizetés nélkül használhatja tovább az ügyfél vezetékes telefonját, kedvezőbb percdíjakért. Persze nem kötelező a vezetékes telefont megtartani, de fix havi pénzbe nem kerül. Jelenleg Budapest 60 százaléka lefedett a GTS-Datanet által, az év végéig pedig ez 80 százalékra emelkedik majd, és vidéki nagyvárosok is csatlakoznak a programhoz a szolgáltató reményei szerint.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.