Hirdetés

Mindentudó fotóalbum



|

Hirdetés

A régimódi, egyszerűbb képnézegetők mennek ki a divatból. Ma már nem elegendő, hogy egy program 50-100 különböző képformátumot ismerjen és megjelenítsen. Egyrészt a formátumok kezdenek leszűkülni 5-10 jól meghatározható, gyakran használt típusra, másrészt a digitális technika előretörésével egyre nagyobb igény mutatkozik a nagy számban gyártott fényképek rendszerezésére, tematikus tárolására és visszanézésére. Sőt az igazán felkészült programok nemcsak a végeredmény kezelésében, hanem a képek elkészítésében is segítenek.

A Paint Shop Photo Album 4 az utóbbi csoportba tartozik. Ügyes galériákat állíthatunk össze internetes terjesztésre, szerkeszthetünk CD-re szánt összeállításokat, melyeket immár Video CD formájában korongra is égethetünk. Nagyon egyszerűen nyomtathatunk, és előre definiált sablonok segítségével igen látványos nyomatokat állíthatunk elő.




Egyszerű manipulációs eszközök is rendelkezésünkre állnak. Képeinket világosíthatjuk, játszhatunk azok színhatásaival, színegyensúlyt állíthatunk, módosíthatjuk a telítettséget vagy az élességet. Különleges effektusgyűjtemény is jár hozzá. Keretekkel dobhatjuk fel képeinket, s látványos színhatásokat alkalmazhatunk.

Kulcsszavakat, megjegyzéseket csatolhatunk a képekhez, vagy hangállományokat fűzhetünk melléjük. A fotók között dátum, a hozzájuk csatolt információk, de akár állománynév-, illetve -méret vagy kulcsszavak alapján is kereshetünk. Példaértékű a Paint Shop Próval való együttműködés, nem véletlen, hogy a kiváló grafikus program CD-jén is megtalálható a Photo Album kipróbálható változata.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.