Hirdetés

Minolta-QMS: ingyen feketét!



|

Hirdetés

A cég megkezdte az új Minolta-QMS magicolor 2200 típusú hálózati színes lézernyomtató forgalmazását. Ez a készülék az első „igazi” közös fejlesztésű Minolta-QMS nyomtató, amelyben a legendásan megbízható Minolta nyomtatóművet a legújabb fejlesztésű Crown II technológiával egyesítették. A nyomtató igazi előnye a nagy sebességű színes nyomtatás. Az erős 200 MHz-es processzornak, a 384 MB-ig növelhető memóriakapacitásnak és az új Crown II technológiának köszönhetően a készülék 5 lapot nyomtat ki színesben és 20 lapot egyszínűben. A max. 1200 x1200 dpi felbontás (memóriabővítést igényel) fotóminőségű nyomtatást tesz lehetővé. A készülék a szokásos párhuzamos csatoló mellett egy Ethernet 10/100BaseTx hálózati interfésszel is rendelkezik, ezáltal hálózatban is megállja a helyét. Opcióként QMS CrownNet Ethernet kiegészítő interfész (coax & 10BaseT adapter), QMS CrownNet Token-Ring interfész (beépített STP/UTP adapter) és SCSI interfész szerelhető a printerbe. Számos emulációt ismer a nyomtató: ezek közé tartozik a PostScript Level 2, PCL 6, PCL 5c, PDF, HP-GL 7475A/7550/Draftmaster, Lineprinter. A nyomtató támogatja az összes hálózati protokollt (Windows 3.x, 95/98/2000, NT, Macintosh, OS/2, UNIX) és egyszerre több csatolójáról is tud nyomtatási feladatokat fogadni, akár különböző emulációkban is, amely igencsak megkönnyíti a hálózati munkát. A magicolor 2200 támogatja a szabványos Pantone, SWOP, Euroscale, és ICC színkezelő rendszereket az opciós merevlemezzel. A Colorific monitor kalibráció segítségével összehangolható a monitor és a nyomtató színvilága. Ezenkívül a színbeállításnál segít a QMS Qcolor automatikus színkorrekció. A fejlett szoftveres és hardveres technika segítségével színhű, pontos, finom árnyalatokban gazdag képeket kapunk. A magicolor 2200 típusú színes lézernyomtató csatlakoztatható az opciós SC-210-es digitális színes szkennerrel, így a rendszer színes másolóként is alkalmazható akár számítógépes kapcsolat nélkül.

A magicolor 2200 papírkezelése is felülmúlja kategóriatársait, mivel kapacitása 1150 lapig növelhető, az opciós kiegészítők között megtalálható az automata duplex egység és az 5 rekeszes szorter is. A rendkívül alacsony üzemköltségnek, kedvező árnak és a gyors, jó minőségű színes nyomtatásnak köszönhetően a magicolor 2200 típusú nyomtatónak minden esélye megvan arra, hogy a Minolta eddigi legsikeresebb színes lézernyomtatója legyen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.