Hirdetés

Minolta–QMS magicolor 2200 DeskLaser



|

Hirdetés

A Minolta Magyarország Kft. (www.minolta.hu) megkezdi új hálózati színes lézernyomtatója, a Minolta-QMS magicolor 2200 DeskLaser forgalmazását. A nyomtatót speciálisan Windows felhasználók számára fejlesztették ki. A rendkívül kedvező árfekvésű magicolor 2200 DeskLaser az 5 lap/perc színes, illetve a 20 lap/perc fekete nyomtatási sebességnek köszönhetően kitűnően helyettesítheti a jóval lassúbb színes tintasugaras nyomtatókat vagy a fekete-fehér lézernyomtatókat is. A gyönyörű színes nyomtatást a nyomtató 1200 x 600 dpi felbontása és az automatikus színkorrekció biztosítja. A nyomtatónak van párhuzamos és FastEthernet hálózati interfésze is, így kisebb munkacsoportok vagy akár nagyobb cégek hálózati környezetben is használhatják. A felhasználók egy egyszerűen kezelhető HTML alapú weboldal, a CrownView segítségével figyelhetik, konfigurálhatják a magicolor 2200 DeskLaser színes lézernyomtatót. Információt kaphatnak a kellékek fogyásáról, a nyomtatási munkákról, a nyomtató beállításairól, papírelakadásokról. Ehhez a felhasználónak csak be kell írnia a nyomtató IP címét az internet böngészőbe. A magicolor 2200 DeskLaser kimagasló papírkezelése, mint például a tekintélyes papírbefogadó képesség, az opciós automatikus kétoldalas nyomtatás, vagy a laprendezési funkció még jobban megkönnyítik a nyomtatási feladatok végrehajtását.

A magicolor 2200 DeskLaser nyomtatási költsége rendkívül alacsony, mivel a Minolta Magyarország Kft. egyes Minolta színes másolói és nyomtatói mellett már ehhez a színes lézernyomtatóhoz is ingyen biztosítja a fekete festékezőt egy éven át, 6 kazetta erejéig. A magicolor 2200 DeskLaser végfelhasználói ára a nagy teljesítményű fekete-fehér lézernyomtatók árkategóriájába került, jelenleg nettó 429000 Ft .
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.