Hirdetés

Mobil Anti-Virus az F-Securetól



|

Hirdetés

Az együttműködés értelmében az F-Secure integrálja Mobil Anti-Virus termékét a Swisscom Mobile új Mobile Assistant Qtek 9090 zsebszámítógépébe.

Az új vírusvédelmi szolgáltatás a Swisscom új Mobile Assistant csomagjának része, amelyet a Swisscom a Windows Mobile alapú intelligens telefont használó ügyfelek részére vezetett be. A Swisscom a szolgáltatással elsősorban vállalati ügyfeleit célozza meg. A vírusvédelem a Swisscom intelligens telefon és PC termékvonal részeként hozzáférhető a viszonteladóknál, valamint a Swisscom Shop üzletekben. Első lépésben a zsebszámítógépek felhasználóinak kínálják a vírusvédelmi szolgáltatást, amely a szolgáltatás bővítését követően más intelligens telefonokon is elérhető lesz.

Már most számos vállalkozás használja a zsebszámítógépeket a laptop számítógépek alternatívájaként. Hátrányuk azonban, hogy újfajta biztonsági kérdéseket vetnek fel. A mobil terminálok felhasználói által igényelt biztonság legfőbb szempontja a könnyű használat és a frissítések pontossága. Innovatív, fejlett megoldások, üzleti és szolgáltatási modellek, valamint mobilhálózaton történő frissítési mechanizmusok szükségesek ahhoz, hogy az állandóan mozgó eszközök folyamatos védelem alatt álljanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.