Hirdetés

Mobil internet külföldről is, megfizethető áron Új roaming adatcsomag a Pannontól



|

Hirdetés

A külföldön kezdeményezett és fogadott csomagkapcsolt (GPRS, EDGE, 3G) adatforgalomért a csomag igénybevétele esetén havi bruttó 2990 Ft-os havidíjért időkorlátozás nélkül 10 MB forgalmi keretet használhatnak fel a hazánkon kívül internetet vagy wapot használók, amennyiben a partnerhálózatokhoz csatlakoznak. A Mobile Data roaming 10 csomag számlázási egysége számlás előfizetéseknél 10 kB, kártyásoknál 100kB. A havidíjban foglalt forgalmi keret felhasználása után a partnerhálózatokon számlásoknak csak 8 forint / 10 kB, egyéb hálózatokon 24 forint / 10 kB kártyás előfizetőinknek partnerhálózatokon 80 forint / 100 kB, egyéb hálózatokon 240 forint / 100 kB az adatforgalmi díj.
A piacon egyedülállóan kedvező feltételeket nyújtó csomag segítségével külföldről is elérhetővé válik levelezésünk, a wap és az internet hasznos, illetve szórakoztató információi. A külföldön használható romaing csomag jól kiegészíti a Mobile Data szolgáltatást, mely március 17-ig változatlan havidíjért dupla mennyiségű internet- és wap hozzáférést biztosít Magyarországon
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.