Hirdetés

Mobil Multimédia nap április 27.-én



|

Hirdetés

Mobiltelefonok, PDA-k, bluetooth eszközök, kiegészítők A rendezvényen megtekintheti, valamint kipróbálhatja az Alcatel és a Motorola legújabb modelljeit, sőt a jövő telefonjai közül néhány távol-keleti érdekességet is a PPC bemutatásában. A mobiltelefonok mellett a legújabb PDA-kal, bluetooth eszközökkel, tartozékokkal és kiegészítőkkel is megismerkedhet a Hama, Cellect, PDA Plaza és a BL Marketing közreműködésével.
Mobil megoldások, tartalmak A bemutatott eszközök segítségével többek között a videotelefonálás, MMS képnyomtatás, 3G mobilinternet, WLAN, valamint bluetooth alapú mobilkommunikációs biztonsági megoldások is bemutatásra kerülnek. Újdonságok A tartalmak mellett különleges mobiltelefon bemutató keretében megtekinthető lesz a legújabb multimédiás I-Teq Bond mobiltelefon, amely a TV adáson kívül fényképező, rádió és sok más érdekes funkciót is tartalmaz. A mobil megoldások között izgalmas látványosság lesz egy különleges helymeghatározó és követő rendszer bemutatása.
Akció A rendezvény napján a meghirdetett akciós T-Mobile árlistában szereplő összes készüléket 10%*-os kedvezménnyel vásárolhatja meg. Az akciós ajánlat a rendezvény napján az üzlet nyitvatartási idején érvényes. A rendezvény ideje alatt az érdeklődők ajándék Telecom magazinokat kapnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.