Hirdetés

Mobiltelefon védelem a Trend Microtól



|

Hirdetés

0 verziójának elérhetőségét, amely fejlett vírusvédelmi és SMS spam-szűrő szolgáltatásokat kínál az adatközpontú vezeték nélküli mobil eszközökhöz, például az intelligens telefonokhoz.

A TMMS 2.0 megnövekedett eszközvédelmet kínál, és már a Series 60 platformra épülő Symbian OS v7.0 készülékeken is használható (például Nokia 6600 és 7610). A mintafájlok a "levegőben" juttathatóak el, ugyanolyan módon, mint ahogy a mobilszolgáltatók szoftverfrissítéseiket kínálják - így az új fenyegetések megjelenése esetén gyorsan telepíthető a védelem.

A felügyeletet és megelőzést a TMMS Mobile Management Console eszköz biztosítja, így a mobilszolgáltatók és vállalatok távolról telepíthetik, frissíthetik és felügyelhetik az ügyfelek készülékeinek védelmét. Amint az elemzők felismerték az adatközpontú eszközök veszélyeztetettségét, a telefonszolgáltatók és gyártók azonnal reagáltak a problémára. A Claro, a legnagyobb brazil telefonszolgáltató cég, értéknövelt szolgáltatásként kínálja ügyfeleinek a Trend Micro Mobile Security terméket.

Az iparág szakértői azt jósolják, hogy a mobil eszközöket támadó fenyegetések továbbra is folyamatosan nőnek. 2005-ben számos új, mobiltelefonokat támadó rosszindulatú kódot azonosítottak, többek között a Bluetooth technológiával terjedő VLASCO családot, valamint a Bluetooth kapcsolaton és MMS-ben terjedő COMWAR kódot.

A Trend Micro Mobile Security 1.0 változata 2004. decemberében jelent meg, és ingyenesen letölthető a http://www.trendmicro-europe.com/mobilesecurity címről. Az 1.0 verzió 2005. június 30-ig működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.