Hirdetés

Mobiltelefonok kombinált képességekkel



|

Hirdetés

William Greskovich, a baltimore-i St. Agnes HealthCare vezető informatikusa szerint a mobil és az IP hívások kezelése vezetéknélküli LAN-okon félelmetesen sokat egyszerűsített a kórház orvosainak életén. A Trimble NavigationGPS-vevő gyártó cég, amely eddig 40 vezetéknélküli VOIP telefont telepített a Cisco rendszerére úgy, hogy egyelőre szinte semmit sem tud a két üzemmódos telefonokról. Némely két üzemmódú eszköz már hozzáférhető, de korlátokkal rendelkezik. A Nokia például a múlt héten mutatott be egy olyan mobiltelefont, amely IP telefonként is képes viselkedni, amikor WLAN hálózatot érzékel, bár az összekapcsolódáshoz egy PC-alapú szoftvertelefon kliensre van szüksége.

A dán RTX Telecom a múl héten mutatta be zsinór nélküli telefonját, amely a hívásait a nyilvános vezetékes hálózatról indítja, de vezetéknélküli VOIP hívásokhoz szoftvertelefon kliensekre van szüksége. De már megjelentek a látóhatáron az olyan eszközök, melyeknek nincs szükségük szoftvertelefon technológiára. A TI most vezette be kis fogyasztású Wi-Fi lapkakészletét a Motorola kombinált mobil/VoIP termékeihez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.