Hirdetés

Mostantól minden pénteken Anonymous támadás várható?



|

Minden héten háború. Ez is lehetne az Anonymous csapat jelszava, akik már láthatóan nem is a szabadságért, hanem a folyamatos hírverésért küzdenek több-kevesebb sikerrel.

Hirdetés

Az SOPA, PIPA, ACTA törvénytervezetek kapcsán világszerte nagy az ellenállás, ebből az Anonymous igen komolyan profitál, folyamatos hírverést biztosítanak maguknak a szabadságharc csillaga alatt. Legutóbb éppen egy biztonságtechnikai céget támadtak meg (háborús bűnösnek kikiáltva őket), de egy titkosszolgálati beszélgetést is lehallgattak az FBI és a brit nyomozók között, amelyet közzé is tettek az interneten.

Most egy bejelentést tettek közzé, amely szerint ezentúl minden pénteken támadást indítanak majd a korruptnak és hazugnak tartott vállalatok és állami szervezetek ellen.

Többet egyelőre nem lehet tudni, a fenyegetés komolyságát illetően sincs információ, de a szerveződés jelei jól láthatóak, a pénteki nap pedig azért lehet veszélyes, mert sok állami vagy nagyvállalati oldal hétvégén sokkal lassabban tud csak reagálni egy esetleges támadás esetén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.