Hirdetés

Mostantól nem lehet varázslatokat árulni eBay-en



|

Túl sok kérdéses eset merült fel, ezért az aukciós oldal szigorított a szabályzatán, így a spirituális szolgáltatások és tárgyak kiszorultak a piacról. Varázslatot és átkot sem lehet árulni mostantól.

Hirdetés

Augusztus végétől hivatalosan is hitetlenné válik az eBay, legalábbis a spirituális világ rajongói számára. A paletta igen tágan értelmezhető, de a cég szóvivője szerint túl sok kérdéses eset merült fel az elmúlt időszakban, ami miatt kénytelenek szigorítani a szabályokon, mivel egy varázslat, mágikus ital, vagy éppen Tarot jóslat értékesítése során nem lehet megfelelően biztosítani a vásárló megfelelő védelmét.

Mostantól tehát többek között tilos jóslatot, spirituális tanácsadást, varázsigéket, átkokat vagy áldásokat, rontásokat és azok levételét, varázsitalokat, reiki kezelést, vagy bármilyen más hasonló tevékenységet hirdetni és értékesíteni az oldalon keresztül. A vállalat azt szeretné, hogy ne kössék nevét csalókhoz, hamis árúkat értékesítőkhöz, az ilyen szolgáltatások esetében pedig jogosan merülhet fel az kétely, hogy a vásárló nem azt kapja, amiért fizetett (illetve ez gyakorlatilag ellenőrizhetetlen).

Az Etsy nevű kézműves termékeket értékesítő oldal nemrég szintén szigorított, ők az olyan termékek értékesítését tiltották be, amelyek emberi maradványokat vagy testrészeket tartalmaznak (csontok, koponyák, testnedvek, tartósított szövetek vagy szervek). Tovább ezt nem is részleteznénk inkább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.