Hirdetés

Motorola MAXX - HSDPA és EDGE egy készülékben



|

Hirdetés

A már hazánkban is elérhető, jelenleg 1,8 Mbit/sec letöltési adattal büszkélkedő technológia, a HSDPA (Catgeory 6 - 3,6 Mbit/sec), már megtalálható a legfrissebb pengetelefonban, a Motorola MAXX-ban. Az új megoldás mellett a 270 Kbit/sec sebességre képes EDGE is megtalálható a telefonban. A videótelefonálás szolgáltatás mind a két fél részére 15 kép/sec sebességű mozgóképet biztosít. A Motorola MAXX kiválóan alkalmas OvetTheAir alapú zene- és videóeletöltésre. A multimédiás szolgáltatások között találjuk a 2 megapixeles optikát, amely videófelvételre is alkalmas. Az MP3 lejátszó és a MicroSD kártyával bővíthető memória már nem is számít meglepetésnek. A belső kapacitás 50 MB. A Motorola MAXX méretei 104 x 53 x 15 mm, súlya 105 gramm. A készülék csodálatos TFT LCD kijelző 240x320 képpont felbontással rendelkezik és 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. A készülék 2006 második felében lesz elérheető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.