Hirdetés

Mozilla Thunderbird 1.5



|

Hirdetés

Sokkal kisebb hírverést kap a Firefox mellett a Mozilla alapítvány másik projektje, a Thunderbird levelező, pedig érdemes megismerkedni vele, hiszen mostanra teljesen kiforrott, nagyon jól használható alkalmazássá nőtte ki magát.

A most megjelent 1.5-ös változat egyik legjelentősebb újítása (csakúgy, mint a Firefoxban) a teljesen automatikus programfrissítés. Nagyon jól használható az e-mail címek automatikus kiegészítése is: elkezdjük begépelni a címzett elektronikus levelezési címét, és a program azt az ismerősünket ajánlja fel legelőször, akinek eddig a legtöbb levelet küldtük.


A Thunderbird mostantól gépelés közben valós időben ellenőrzi a helyesírást. A fejlesztők adathalászat elleni védelemmel is felvértezték: most már figyelmeztet bennünket, ha gyanús levelet észlel, amelynek esetében nem árt a fokozott óvatosság. Végre lehetőségünk van csak a csatolt állományt törölni a beérkezett levelekből, és mostantól az alkalmazás képes együttműködni kiszolgálóoldali spamszűrőkkel.
Tökéletes választás levelezéshez a Mozilla Thunderbird: gyors, biztonságos, kiválóan kezel több postafiókot, és magyarul is tud.

Főbb adatok:
- Teljes körű levelezőprogram
- Több postafiók kezelése
- Hírcsoport- és RSS-olvasó
- Beépített spamszűrő
- Adathalászat elleni védelem
- Automatikus frissítési lehetőség
- Tudása beépülőmodulokkal bővíthető
- Levelek és címjegyzék importálása más levelezőprogramokból
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.