Hirdetés

MP3 dzseki, akku hátizsák és egyéb kütyük



|

Hirdetés

Egy, a repülőgép ülése melletti aljzatból, az autó akkujából egy cigaretta gyújtó adapter beiktatásával. A hátizsák és az adott eszköz között egy USB kábelre van szükség, amit a vásárlónak külön kell megvennie.




Néhány adat miatt felesleges volna az embernek egy komplett noteszgépet hurcolnia, tökéletesen megteszi az M-Systems 2 gigabájtos DiskOn Key kulcstartós flashmemóriája. Az eszközt a Windows XP automatikusan a felismeri, a Windows 98 nem, ehhez le kell tölteni a gyártó webhelyéről az illesztő programot. A memória készül 16 megabájtos változatban, ennek gyakorlati haszna enyhén szólva kérdéses, a 2 gigabájtos verzió viszont komoly kapacitást kínál.



Az otthon dolgozóknak találta ki az Ambient Devices az „időjós” üvegkockát (Ambient Beacon Wireless Weather Forecast Station), amely a színével jelzi a külső hőmérsékletet - a hűvös időt jelző világoskéktől a zöldön át a 30 fok feletti hőséget mutató vörösig. Az eszköz beállításához a cég webhelyén meg kell adni a felhasználó helyét, ahová az időjárási információt a mobilhálózat közvetíti. A 175 dolláros eszközhöz ugyanúgy havi 7 dolláros előfizetési díjért juttatják el a személyre szabott időjárási előrejelzést, mint a cég már korábban árult üveggömbjéhez a kurrens részvény árfolyamokat.



A német Rosner divatcég a technológiát kedvelő fiataloknak szánja MP3 dzsekijét, melybe egy 128 megabájtos zenelejátszót építettek bele, amelyet a gallérba épített Sennheiser fülhallgatóval lehet hallgatni, és a hangerőt a bal mandzsetta gombjának forgatásával lehet szabályozni. Az eszköz egyben Bluetooth-képes mobiltelefon is, amely egyetlen modulként a dzseki bal zsebében foglal helyet.



A dzseki megrendelhető a http://www.mp3blue.de címen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.