Hirdetés

MP3 lejátszó az Inteltől



|

Hirdetés

A "minimagnó" négyórányi zenei program vagy több mint 20 órányi beszédhang tárolására képes. Az új termék 128 MB flashmemóriát tartalmaz az MP3 és Windows Media Audio (WMA) formátumú digitális hanganyagok tárolásához. Az Intel Pocket Concert(Audio Playerhez opcionális kiegészítőként otthoni sztereo dokkot és autós audioadaptert tartalmazó Intel Audio Accessory Kit is vásárolható.

Az Intel Pocket Concert Audio Player újabb példája annak, hogy a cég különféle izgalmas termékekkel igyekszik kiegészíteni termékskáláját. Az MP3 lejátszón kívül az Intel forgalomba hozott már digitális kamerát, vezeték nélküli billentyűzetet, egeret, otthoni hálózati termékeket illetve digitális játékokat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.