Hirdetés

MPEG-4 AVC kodek a CyberLinktől



|

Hirdetés

264) kodeket fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy népszerű szoftverei — a PowerDVD és a PowerDirector — képesek legyen lejátszani, illetve kezelni az ezzel készült videoanyagokat.

Az MPEG-4 AVC, más néven H.264 jelenti a minőségi videotömörítés következő generációját — ezt a formátumot fogják használni a hamarosan megjelenő Blu-ray és a HD DVD lemezeken, és a következő években várhatóan az internetes videoforgalmazás uralkodó formátumává válik.

A kifejlesztett saját kodekkel a CyberLink szoftverei képesek kezelni a következő generációs videotartalmakat. Az MPEG-4 AVC Pack lehetővé teszi, hogy a PowerDVD lejátssza az ilyen formátumú, HD minőségű videókat. A PowerDirector 5 videovágó szoftver pedig képes ebben a formátumban menteni a videoanyagokat, lehetővé téve, hogy a programmal HDV kamerákkal készített felvételeket dolgozzunk fel.

Az új kodek mindkét programhoz külön megvásárolható, kiegészítő csomagban érhető el a CyberLink weboldalán.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.