Hirdetés

MSI MegaPC 180



|

Hirdetés

A csomagolást kibontva teljes életnagyságban elénk tárul a „barebone-ok Rolls-Royce-a”. A mindössze 20×15×32 centiméteres számítógép megjelenését tekintve még az előző modellt is túlszárnyalja: a fekete és ezüstös kék színek remekül illenek bármely modern házimozi vagy monitor mellé.




Az előlapon szokatlan bőség fogadja az arra tévedő kezeket. Elsőre feltűnhet a „6 in 1” kártyaolvasó, kicsivel lejjebb pedig egy keskeny ajtó. Ez alól előbújik még egy-egy S/PDIF és mikrofonbemenet, egy fejhallgató-, valamint két-két USB-, illetve FireWire-aljzat. A MegaPC oldalai a jó szellőzés érdekében alaposan ki vannak lyuggatva, akár tésztaszűrőnek is elmehetnének egy olasz étterembe, de ez egyáltalán nem rontja az összképet.

A burkolatot leszerelve a szokásos látvány fogad minket: kevés a hely. A CPU kényelmes szereléséhez ki kell venni a beszerelt nagy meghajtót (CD-t vagy HDD-rekeszt). Fontos megemlíteni, hogy a bővítőkártyáknál az AGP-hely belül, és nem kívül van -- így igény esetén akár egy dupla helyet igénylő GeForce FX VGA-kártya is beszerelhető. A MegaPC, akárcsak elődje, közvetlenül az előlapra kötött FM-rádióvevővel rendelkezik. Az egyik legjelentősebb ugrás: a „Deluxe” modellhez alapból kapunk egy integrált Wi-Fi kártyát, amely ugyan csak „b” sebességű, de az otthoni igényeket tökéletesen kielégíti. A 250 wattos tápegység FSP gyártmányú - ezzel biztosan nem lesz gond!

A teljes cikk a 2004. áprilisi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.