Hirdetés

MSN prémium továbbra is McAfee védelemmel



|

Hirdetés

Automatikusan átvizsgálja a fájlokat, a letöltéseket és a fenyegető üzenetek, e-mailek csatolt állományait. Az automatizált, naponta frissített VirusScan védelme a McAfee világszintű vírus és kémszoftver megfigyelő tevékenységével kiegészülve segít megvédeni a fontos digitális fájlokat és személyes információkat, megakadályozva a személyes adatok ellopását és a számítógép teljesítményének csökkenését.

A McAfee Personal Firewall Plus állandóan figyeli a felhasználó szélessávú vagy drótnélküli Internet kapcsolatait, megelőzve a nem kívánt forgalmat a számítógépen, meggátolja a hackerek támadásait, illetve a személyes információkhoz való kéretlen hozzáférést és azok terjesztését.

Az MSN prémium része a McAfee SecurityCenter felméri a felhasználó rendszerét, a Security Index segítségével informálja és figyelmezteti a felhasználót a PC biztonsági hiányosságairól, majd javaslatokat tesz a gép gyors védelmének érdekében.

"A McAfee elégedett az MSN-nel való kapcsolat folytatását illetően." - mondta Todd Gebhart, a szenior értékesítési alelnök. "A biztonsági kérdések továbbra is a vásárlók érdeklődésének középpontjában maradnak, ám a Virusscan és Firewall alkalmazásokkal a felhasználók kiváló védelemben részesülnek az egyre növekvő komplex internetes fenyegetések ellen."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.