Hirdetés

Mulally nem megy a Microsofthoz



|

A Ford vezére 2014-ben is marad a jelenlegi pozíciójában.

Hirdetés

Egy ideje úgy tudni, hogy mégsem Stephen Elop a legesélyesebb a Microsoft ügyvezetői székére. Az igazgatótanács és az elemzők állítólag sokkal szívesebben látnák a Ford vezérét, a 68 éves Alan Mulallyt. Könnyen lehet azonban, hogy hiába várnák őt Steve Ballmer helyére, nem kaphatják meg a tapasztalatait és a szakértelmét. 

Hirdetés

A Ford igazgatótanácsának elnöke, Edsel Ford II (Henry Ford leszármazottja) azt nyilatkozta a Bloombergnek, hogy legjobb tudomásuk szerint Mulally 2014. végéig marad a Ford élén - ezt pedig éppen Mulally mondta, aki a szándékát a Bloomberg TV-ben is megerősítette. 

A korábbi beszámolók alapján Mulally mellett a Microsoft igazgatótanácsa a redmondi cég felhős üzletágának az alelnökét, Satya Nadellát, illetve Stephen Elopot és Tony Batest fontolgatja a kinevezésre. A Nomura Securities elemzői ugyanakkor továbbra is úgy gondolják, hogy Mulally rövid időn belül mégis a Microsoft élén köt ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.