Hirdetés

Mulally nem megy a Microsofthoz



|

A Ford-vezér bejelentette, nem pályázik a Microsoft vezérigazgatói székére: az idén mindenképpen az autógyártónál marad.

Hirdetés

Alan Mulally, a Ford CEO-ja, akit sokan Steve Ballamer, a Microsoft leköszönő vezérigazgatója legesélyesebb utódjának tartottak, az Associated Press (AP) hírügynökségnek nyilatkozva bejelentette: 2014-ben mindenképpen marad az autógyártónál.

„Alan teljesen egyértelművé tette, hogy véget akar vetni a találgatásoknak – nyilatkozta Jay Cooney, a Ford szóvivője. – Nincsenek egyébirány tervei, továbbra is a Fordnál akar dolgozni.”

Hirdetés

Mulally-t a hírek szerint még szeptemberben keresték fel a Microsoft fejvadászai – azóta folyamatosan arról pletykáltak iparági körökben, hogy ő legesélyesebb jelölt a Ballmer távozásával megüresedő pozícióra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.