Hirdetés

Multimédiás kiegészítőcsomagok Windows XP-hez



|

Hirdetés

Az ünnepekre készülve a Microsoft bejelentette, hogy három, ingyenesen letölthető multimédiás kiegészítőcsomag érhető el a Windows XP rendszerhez, amelyek téli tematikájú elemekkel bővítik a Windows XP felhasználók lehetőségeinek körét. A Windows XP vásárlói iránti hálája jeléül a Microsoft, az ügyfelek kérései alapján elkészítette a „Fun Pack” kiegészítőcsomagokat. Az ezekben foglalt elemek és eszközök révén az ünnepek kapcsán még több kellemes időtöltésre nyílik lehetőségük a Microsoft Windows XP felhasználóinak a digitális zene, képek és videofelvételek feldolgozásával. A kiegészítőcsomagok segítségével vonzó karácsonyi és újévi üdvözlőlapok készíthetők a digitális fényképekből, szórakoztatóbbá válik a zenehallgatás a Windows Media Playerrel, téli filmes effektusokkal egészíthetők ki a videofelvételek, hogy csak néhány példát ragadjunk ki a számos felhasználási mód közül – tehát nagyszerű lehetőséget kínál mindenkinek, aki Windows XP rendszerű PC-jét digitális szórakozásra is használja.




Az ünnepekhez kapcsolódó webhely látogatói hasznos útmutatócikkeket is találhatnak, valamint ötleteket is kaphatnak azzal kapcsolatban, hogy miként használhatják ki optimálisan a Windows XP multimédiás szolgáltatásait.



A jelenleg kiadott Windowx XP Winter Fun Pack kiegészítőcsomagok - az eddigiek mellett - további plusz érveket jelentenek a Sulinet Expressz program keretében számítógépet vásárlóknak. Azok a felhasználók ugyanis, akik még karácsony előtt megvásárolják Windows XP operációs rendszerrel ellátott sulinetes gépüket, az ünnepek alatt már ki is próbálhatják a „Fun Pack” által nyújtott lehetőségeket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.