Hirdetés

Multimédiás Sony Ericsson modell a láthatáron



|

Hirdetés

0 operációs rendszerrel felszerelve érkezik, de ennél izgalmasabb újdonság, hogy beépített digitális kamerával kerül piacra, 208x320 pixeles színes kijelzővel. A három normás GSM készülék GPRS és Bluetooth technológiával is büszkélkedhet.
Képernyőjén akár videoklippeket is nézhetünk, de határidőnapló, e-mail levelező, címjegyzék nyilvántartó szoftvere is akad. Ráadásul ezeket PC-s verziókkal összehangolni is tudja. Hogy még csábítóbb legyen a dolog, hozzátesszük, hogy Microsoft PowerPoint, Word és Excel formátumokat is támogatja.
Tovább csigázhatja a várakozásokat, hogy HTML és WAP képes böngészővel is rendelkezik, ráadásként Java 2 támogatással felvértezve.
A P800 fő érdekessége azonban a beépített digitális kamerája, mely az elkészített képeket nem csak a kijelzőre tudja varázsolni, hanem beépített fotóalbumba helyezve elraktározhatja, vagy akár átküldheti másik telefonra, s ráadásként akár e-mail útján is továbbíthatja azt.
A P800 valamikor a harmadik negyedévben fog piacra kerülni, ára jelenleg ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.