Hirdetés

Műveletek több ablakkal



|

Hirdetés

Sok, hasonló programablak egy gombra való egyesítése:
Alapértelmezés szerint be van kapcsolva a Windows XP-ben, de ha mégsem működne, akkor az alábbi útvonalon ellenőrizhetjük: a Vezérlőpulton, a Tálca és Start menü ablakban jelöljük be a Hasonló gombok csoportosítása a Tálcán lehetőséget. Ezután a sok hasonló programmal megnyitott ablak (például Word, Internet Explorer) csoportosításra kerül, ilyenkor a legördülő menüből választhatjuk ki az aktuálisat.




Több ablak együttes bezárása:
Ha sok program van nyitva, és nem használjuk a csoportosítás lehetőségét, akkor előfordulhat, hogy egyszerre szeretnénk becsukni őket. Ilyen esetben tegyük aktívvá az elsőként bezárandó ablakot, majd folyamatosan tartsuk lenyomva a billentyűt, és a Tálcán kattintsunk a bezárni kívánt ablakokra. Ha végeztünk a kijelöléssel, engedjük el a -t, és kattintsunk a Tálcán a jobb egérgombbal az egyik kijelölt elemen. A megjelenő menüből válasszuk a Csoport bezárása pontot.



Több ablak rendezése:
Előfordulhat, hogy két ablakot egymás mellé szeretnénk helyezni, mert egy szövegrészletet vagy más adatot szeretnénk átírni egy programba. Ilyenkor a bezáráshoz hasonlóan ki kell jelölnünk a szükséges ablakokat, és a felbukkanó menüből választhatunk az egymás melletti vagy az egymás alatti elrendezések közül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.