Hirdetés

My Lands - izgalmas stratégia fantasy környezetben



|

A My Lands egy valós idejű online stratégia, amelyben a hangsúly a játékosok együttműködésén, a közös gazdaságon és a világokon átívelő szövetségeken van.

Hirdetés

Ha úgy érzed, hogy otthonosan mozogsz a hadi-gazdasági stratégiákban, jól megy a városfejlesztés, és szívesen szövetkeznél másokkal, hogy birodalmadat felvirágoztasd, akkor ezt a játékot neked találták ki.

Hirdetés

A My Lands egy szemet gyönyörködtető, mégis letisztult grafikával bíró játék, ahol a kezelőfelület minden pontja részletgazdag, ugyanakkor nem fogjuk összekeverni az egyes épületeket vagy alapanyagokat. A játékmenet egyes mechanizmusait egy egyszerű tutorial alatt sajátíthatjuk el, amely segít megérteni az egyes feladatokat.

A My Lands legfőbb mozgatórugója a felfedezés, így nem kell majd folyamatosan a hátunkat néznünk, a fővárosunkat ugyanis jól őrzik, nem kell aggódnunk miatta. Ebben a játékban annyit töltünk el, amennyit szeretnénk. A fejlesztésekhez és a város felvirágoztatásához már 10 perc is elegendő, de ha órákat vagy napokat töltenénk a világban, akkor is bőven találunk majd tartalmat.

 

 

A játék egyik legérdekesebb újítása, hogy a Black Gem névre hallgató alapanyagokat valós pénzre is cserélhetjük. A drágakövek megszerzéséhez elhagyatott romokat kutathatunk át, de a játék aukciós házában is megvehetjük őket, hogy néhány perccel később már PayPal-ra vonjuk ki a pénzt.

Érdekes ötlet, ha többet is akartok tudni róla, kattintsatok ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.