Hirdetés

Nagy karácsonyi SMS-játék!



|

100 ezer Ft értékű ajándékot sorsolunk ki a helyesen válaszolók közt.

Hirdetés

Kérdéses, mit vesz szeretteinek, barátainak karácsonyra? Ötlet nélkül maradt? A PC World most megkönnyíti dolgát és rögtön egy egész halomnyi hasznos ajándékot ajánl figyelmébe.

 

Megnyerésükhöz csak SMS-ben el kell küldeniük a helyes választ és némi szerencsével egy, vagy akár több ajándékot ki is pipálhat.

 

Nyereményeink a következők:

 


 

 

img_0142_cikkbe.jpg
 

 

 

Kérdésünk:

 

Hányadik Karácsony ez a PC WORLD történetében?

KARI A - 7.
KARI B - 17.
KARI C - 27.

Küldje el a megoldást (KARI A, KARI B vagy KARI C) a 06-90-642-311-es telefonszámra, és öné lehet a 100 ezer Ft értékű nyereménycsomag!

 

(Az SMS elküldésének határideje: 2008. december 31. (Az SMS díja 250 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhetõ!) SMS-rendszer szolgáltató: D. C. Lax Kommunikáció. A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a játékot lebonyolító D.C. Lax Kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft.-nek. Probléma esetén ügyfélszolgálat: sms@lax.hu.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.