Hirdetés

Nagy Testvér kis helyen



|

Hirdetés

Hogyan tudnék egy olvasás erejéig hozzáférni a kiszolgálón tárolt levelekhez letöltés nélkül?A legtöbb levelezőprogram letöltés után törli a leveleket a kiszolgálóról, hacsak be nem állítjuk, hogy a másolatok fent maradjanak. Ennek például az lehet a hátránya, hogy összekeverjük magán- és céges levelezésünket. Ilyen esetekben érdemes telepítenünk a POPTray nevű alkalmazást, amely már a kiszolgálón ellenőrzi a leveleket. Szükség esetén megszabadít minket a felesleges reklámoktól (egy tiltólista alapján, illetve egyes feladókat is kizárhatunk a fogadásból). A program használata egyszerű és kényelmes: megadott időközönként ránéz a kiszolgálóra, és ha új levelet talál, akkor egy felbukkanó ablakkal vagy kis ikonnal jelzi. Erre kattintva megkapjuk a levelek listáját, az olvasatlanokat félkövérrel jelölve. Elég duplán rákattintanunk egy bejegyzésre, és máris olvashatjuk a tartalmát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.