Hirdetés

Nagyot rúgott az Apple alá a Swatch



|

A Swatch védjegy alá vonta az Apple egyik legnépszerűbb mondását.

Hirdetés

Az óragyártással foglalkozó svájci Swatch alaposan megviccelte az Apple-t, amikor Európában nemrég védjegy alá vonta a "One more thing" kifejezést. Ez volt az egyik jelmondata Steve Jobsnak. 

Hirdetés

A Swatch emellett a "Tick different" mondást is levédette, ami pedig közvetlen szójáték az Apple "Think different" jelmondatú, 1997-től 2002-ig húzódó kampányával. 

Steve Jobs régen gyakran zárt úgy sajtóeseményeket, hogy a jól ismert "one more thing..." mondattal egy komoly terméket mutatott be a tömegeknek. Persze nem ő találta ki a kifejezést, de nagyrészt vele azonosítjuk. 

Jobs 2011-es halála óta az Apple nem alkalmazta a kifejezést, egyedül az Apple Watch-nál, ami valóban komoly, új termék volt a vállalat életében. 

Azt nem tudni, hogy a Swatch mire használja majd a szerzeményeit. Elképzelhető, hogy csak az Apple-lel akart kiszúrni, de lehet, hogy az Apple Watch miatti fenyegetésre egy közvetlen reklámkampánnyal válaszolnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.