Hirdetés

Napi egymillió kalóz linket távolít el a Google



|

A keresőóriás soha nem látott mennyiségű kérést kap az illegális tartalmak miatt.

Hirdetés

Egyre többen szólalnak fel a jogsértő tartalom ellen, a Google-höz eszméletlen mennyiségű kérés érkezik a jogsértő tartalmak eltávolításával kapcsolatban.

Hirdetés

Míg a legnagyobb torrent oldalak, mint a The Pirate Bay folyamatosan azon dolgoznak, hogy a felhasználók számára egy még szerethetőbb, könnyebben használható felületet és felhasználói élményt hozzanak össze, a Google rengeteg megkeresést kap, hogy az ilyen jellegű találatokat tüntesse el a keresési eredmények közül.

Egy nemrég közzétett kimutatás szerint napi szinten több mint egymillió megkeresés érkezik, csak a múlt héten 8 millió találatot kellett kigyomlálniuk a keresőmotor eredménytáblájából. A kérések mértéke hatalmasat ugrott az elmúlt időszakban, az év elején még ezres nagyságrendben mozogtak a napi kérések. A teljes kimutatás itt olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.